MENIU

Bătaie între mai multe persoane într-un bar din Galați: un bărbat care a amenințat cu un cuțit a fost REȚINUT

Bătaie într-un bar din Galați

Într-un bar din Galați a avut loc o bătaie între mai multe persoane. Un bărbat care a amenințat cu un cuțit a fost reținut.

Conflictul a fost aplanat în urma intervenției firmei de pază. Poliția a identificat doi bărbați, în vârstă de 21 și 23 de ani, care ar fi participat la încăierare.

Din verificări, a rezultat că disputa ar fi fost cauzată de o discuție în contradictoriu, purtată cu alți doi bărbați, pe terasa barului și, în timpul incidentului, unul dintre aceștia ar fi scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, dar nu l-ar fi folosit. În urma activităților investigative, bărbatul în cauză a fost identificat, pe numele lui fiind emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore. În același timp, polițiștii au identificat și un adolescent, de 17 ani, care ar fi participat la încăierare.

În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, încăierare, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și distrugere.


Sursa: Realitatea de Galati

Mai multe articole despre:
bataie galati cutit barbat retinut