MENIU

BĂTAIE în toată regula la DSP Ialomița - Scene incredibile între șefele de la Sănătate. A intervenit Poliția

BĂTAIE în toată regula la DSP Ialomița - Scene incredibile între șefele de la Sănătate. A intervenit Poliția

Scene incredibile au avut loc la Direcția de Sănătate Publică Ialomița. Șefa instituției și cea de la Direcția economică s-au luat la bătaie din cauza unor documente. După intervenția poliției, cele două se acuză reciproc de agresiune. A fost deschis și dosar penal.

Șefa DSP Ialomița, Marinela Radu, și directorul economic, Denisa Ioniță, s-au luat la bătaie miercuri, 10 august, într-unul din birourile instituției.

Principalul motiv pentru care șefele DSP Ialomița s-ar fi luat la bătaie ar fi fost semnarea mai multor  documente.

În același timp, colegii din DSP Ialomița susțin că între cele două există de mai mult timp un conflict deschis, scrie independentonline.ro.

Poliția a intervenitt urgent după ce secretara DSP Ialomița a sunat la 112, îngrijorată de scandal.

Cele două femei se învinuiesc reciproc. La acest moment nu se știe încă cine a pornit scandalul. 

Polițiștii urmează să stabilească firul și motivul evenimentelor după ce le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță. În cauză a fost deschis și un dosar penal.

Potrivit directorului economic, Denisa Ioniță, șefa DSP, Marinela Radu, ar fi luat-o la bătaie după ce ar fi refuzat să semneze niște documente. În același timp, Marinela Radu susține contrariul. Șefa DSP Ialomița a declarat că ea este victima, pentru că ea ar fi fost cea agresată de Denisa Ioniță, potrivit independentonline.ro.

„Eu am fost cea care a sunat la 112. Pur și simplu m-am trezit cu domnișoara Denisa în birou. M-a îmbrâncit și m-a tras de sacou. M-am speriat foarte tare. Merg la spital să-mi iau tensiunea!”, a declarat Marinela Radu, șefa DSP Ialomița, potrivit publicației locale.

Marinela Radu a fost numită la conducerea DSP Ialomița în aprilie acest an, după o înțelegere politică, fiind susținută de PSD Ialomița, scrie aceeași publicație. Marinela Radu l-a înlocuit pe Dan Noel, care a depus ulterior o plângere penală împotriva ei pentru că susține că i-ar fi desființat postul imediat după numire, mai relatează independentonline.ro.

 

Marinelei Radu.

 

Revoltată de faptul că directorul economic Denisa Ioniță refuză să semneze hârtiile, directorul Marinela Radu ar fi luat-o la bătaie. La fața locului au fost chemați și polițiștii, în urma unui apel la 112. Cea care ar fi sunat la numărul de urgență 112 ar fi fost secretara DSP Ialomița, panicată de conflictul care ar fi izbucnit în biroul directorului executiv. Angajații DSP Ialomița nu s-au arătat surprinși de acest incident, cele două șefe având deseori accese de furie în fața funcționarilor. Polițiștii le-au audiat la sediul DSP Ialomița atât pe Marinela Radu, cât și pe Denisa Ioniță, fiind deschis și un dosar penal. Reamintim că Marinela Radu a ajuns la șefia DSP Ialomița în urmă cu 5 luni, ca rezultat al unei înțelegeri politice, fiind susținută de PSD Ialomița. Ea l-a înlocuit pe Dan Noel, pe care l-a lăsat fără funcție, desființându-i postul, imediat după numirea în fruntea instituției. La rândul său, Dan Noel a depus o plângere penală pe numele Marinelei Radu.

Scandal la DSP Ialomița: Directorul Marinela Radu a bătut-o pe Denisa Ioniță, directorul economic!

UPDATE: Marinela Radu ar fi fost agresată de Denisa Ioniță!

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică, Marinela Radu ar fi lovit-o pe Denisa Ioniță, directorul economic al instituției. Incidentul s-ar fi petrecut miercuri, 10 august a.c., într-unul dintre birourile DSP Ialomița. Funcționarii instituției susțin că între cele două exista un conflict deschis de mai mult timp. Ambele directoare au fost audiate de către polițiști...

Anchetă în curs Principalul motiv pentru care șefele DSP Ialomița s-ar fi luat la bătaie ar fi o serie de documente care ar fi trebuit semnate. Revoltată de faptul că directorul economic Denisa Ioniță refuză... [citește_tot_articolul]

10 August 2022, 12:40 (3053 vizualizări - 4 comentarii)

Taguri: DSP Ialomița scandal bătaie Marinela Radu Denisa Ioniță