MENIU

Bătaie de joc pe banii noștri: "Il Grande Ionel" și "Liviu Pumpkin"

The Great Ionel, Liviu Pumpkin și Balan Entertainment Geany sunt numele câtorva consilieri județeni care apar pe noul site al Consiliului Județean Vrancea, a informat realitateadevrancea.net.

Asta pentru că, deși s-a cheltuit o sumă imensă pentru realizarea site-ului, acesta le traduce numele consilierilor în limba în care se afișează site-ul la selectare.

Din acest motiv, numele consilierului Liviu Bostan apare, în engleză, Liviu Pumpkin (eng. bostan) sau Citrouille Liviu (fr. bostan).

Mai departe, Ochean Valentin devine Spyglass Valentin, Doru Geany Bălan este Balan Entertainment Geany iar vicepreședintele Ionel Celmare este The Great Ionel sau, în italiană, Il Grande Ionel.

CITEȘTE AICI mai multe detalii!

------------------------------------

UPDATE / Valentin Ceaprazaru, administrator al Repixolith Srl, a remis câteva precizări pe care le redăm integral:

"Având în vedere cazul site-ului Consiliului Județean Vrancea, vrem să facem urmatoărele precizări:

Noul site, dat în folosință în septembrie 2018, este unul dintre puținele site-uri ale unei instituții publice, tradus în 5 limbi de circulație internațională (engleză, franceză, italiană, germană și rusă). De asemenea, site-ul este optimizat pentru o mai bună relație cu cetățenii și cuprinde formulare online pentru petiții și informații de interes public. O altă noutate este faptul că noul website este accesibilizat pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Dintr-o eroare tehnică, ce ne-o asumăm, traducerea în limba engleză a tradus automat și o parte din numele consilierilor județeni.

Ca atare ne cerem scuze Consiliului Județean Vrancea și consilierilor județeni pentru inconvenient. Problema a fost remediată imediat ce a fost constatată"

Din păcate greșeli pot apărea și am aprecia ca dacă acestea există să ne fie semnalate. Suntem o echipă tânără, cu experiență și nu ne dorim ca acest proiect, de care suntem mândri, să ne afecteze imaginea. Ne asumăm atât realizările cât și greșelile".

Mai multe articole despre:
Vrancea liviu pumpkin