MENIU

Bătaie de joc în orașul lui Iohannis. Stema în piatră a Sibiului, monumet istoric, batjocorită de o firmă plătită de primărie - FOTO GALERIE

Caz revoltător la Sibiu. Una dintre stemele în piatră ale orașului, de pe podul de piatră ”Maria Tereza”, a fost acoperită parțial de mai multe benzi metalice, pentru a susține indicatoare rutiere. Culmea este că "lucrarea" a fost executată de o firmă plătită de primărie, însă niciun angajat al administrației n-a observat problema. Abia după ce fotografiile au apărut în spațiul public, primăria și-a cerut scuze și a promis că situația va fi remediată.

Situația a fost semnalată în ultimele zile pe mai multe rețele de socializare și grupuri dedicate istoriei locale, scrie Turnul Sfatului.

 

După ce presa le-a sesizat oficialilor din primărie situația, explicația a venit rapid: firma angajată să amplaseze semnele de circulație nu a ținut cont de istoria podului și nimeni din primărie nu s-a dus să verifice. 

 

”Prinderea în acest mod a indicatoarelor este o eroare regretabilă, care va fi remediată în cel mai scurt timp. (...) Din păcate, inspectorii Serviciului Domeniul Public nu au verificat în teren respectarea comenzii”, au informat oficialii Primăriei Sibiu.