MENIU

Bătăi în Vaslui, de Revelion. Un tânăr înjunghiat, un cioban lovit cu ciocanul în cap de alt cioban

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență, Unitatea de primire urgențe (UPU), au avut mult de lucru în prima noapte din 2016. În două cazuri, viața pacienților a fost pusă în pericol, fiind nevoie de trimiterea la Iași a unui pacient, scrie vremeanoua.ro.

Medicii și asistentele de la Spitalul Județean de Urgență, Unitatea de primire urgențe (UPU), au avut mult de lucru în prima noapte din 2016. În două cazuri, viața pacienților a fost pusă în pericol, fiind nevoie de trimiterea la Iași a unui pacient.

La Negrești, un tânăr a înjunghiat un localnic, iar acesta a ajuns cu o unitate SMURD la spitalul județean, în timp ce, într-o comună, un conflict spontan între doi ciobani s-a terminat cu internarea unuia, după ce agresorul și-a lovit victima în cap cu ciocanul.

În acest ultim caz, a fost nevoie ca persoana agresată să fie trimisă la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Și un fapt interesant: până dimineață, nu s-a născut niciun copil la Spitalul Județean, lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimii 20 de ani.