MENIU

Băsescu o dă în judecată pe fosta noră a lui Virgil Măgureanu! Alina Petre: Stai la coadă, Tataie!

Fostul președinte al României Traian Băsescu a înaintat o acțiune în instanță împotriva fostei nore a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, căreia îi cere despăgubiri de 100.000 de lei. Alina Petre a devenit cunoscută publicului după ce a aruncat în aer scena politică prin denunțurile făcute la Direcția Națională Anticorupție.

Procesul intentat de fostul președinte a fost anunțat pe Facebook chiar de pârâtă, Alina Petre, care îi cere lui Traian Băsescu să stea la coadă.

"Când să mă hotărăsc și eu, ca orice fată blondă, să-mi pun poze din vacanțe sau să scot ceva din puțul gândirii, mă trezesc cu acțiunea în Instanță înaintată de Domnul Traian Băsescu. 
Păi ce făcuși, Bre?!:))) Te răzgândiși? Așa e cu oamenii mai în vârstă, sunt extrem de indeciși. Așa era și un bunic de-al meu, până cumpăra un pui, se răzgândea de 10 ori. 
Acum fără glumă, că asta e tot ceea ce mi-a rămas, Domnul Traian Băsescu dorește de la noi nu mai puțin de 100.000 ron. Stai la coadă, Tataie! Mai sunt și prietenii din la Famiglia înainte. Ce, vrei să te bagi în față, ca Tăriceanu??? Nu-i frumos!Și vezi că pe vremea când ziceai că eram eu nefericită, am mai văzut și eu scenarii din astea”, scrie Alina Petre", a scris fosta noră a lui Măgureanu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Băsescu Măgureanu Alina Petre