MENIU

Băsescu îl distruge pe Dragnea: Pare tare obosit, spune prostii

Traian Băsescu îl ironizează pe Liviu Dragnea, "a venit din concediu mai obosit (...) După ce spune, pare obosit tare.”, a declarat fostul preşedinte.

Remarcile ironice ale lui Traian Băsescu au vizat anunţul lui Liviu Dragnea că susţine în continuare ideea formulării unei plângeri pentru înaltă trădare împotriva șefului statui.

”Astea sunt prostii. Care e fapta penală pe care a făcut-o președintele? Unde este înalta trădare. Nu știe definiția acuzației pe care o face. (...) Ar râde orice procuror care primește o asemenea plângere", a declarat Traina Băsescu la România TV.

Fostul preşedinte a amintit, în context, demersul identific făcut de liderul PNL Ludovic Orban împotriva premierulu Viorica Dăncilă.

"Până la urmă orice discuție la cel mai înalt nivel, când e vorba despre președinte și premier, este o discuție permisă. Nimeni nu îți poate cenzura abordările. Cred că Dragnea, după ce și-a făcut concediul, a venit mai obosit decât a plecat, dacă spune asemenea prostii. După ce spune, pare obosit tare.”, a declarat Traian Băsescu.

Mai multe articole despre:
Băsescu