MENIU

Barna își depune candidatura la prezidențiale în aceeași zi cu Iohannis

<p>Dan Barna</p>

Dan Barna, candidatul Alianței USR-PLUS la alegerile prezidențiale, își va depune candidatura în aceeași zi cu Klaus Iohannis.

Liderul USR este convins că va fi în competiție cu actualul președinte nu doar la Biroul Electoral Central, ci și în turul al doilea al alegerilor din luna noiembrie.

Întrebat când va ajunge cu candidatura la BEC, Dan Barna a răspuns că pe 20 septembrie.

”Voi fi în turul 2 şi e un mesaj foarte bun pentru România ca în turul 2 să avem o competiţie între actualul preşedinte, candidatul PNL, şi Dan Barna, candidatul USR – PLUS, pentru că e un mesaj de însănătoşire pentru România faptul că PSD va rămâne în afara turului 2.

Mi-aş dori ca primul meu act ca președinte al României să fie dizolvarea Parlamentului, astfel încât in februarie, la trei luni după decembrie când următorul preşedinte va fi validat, în februarie sau martie, am putea avea alegeri anticipate, ieşim din criză, intrăm într-o guvernare susţinută de cetăţeni, într-o guvernare legitimă”, a declarat Dan Barna.

Și preşedintele Klaus Iohannis îşi va depune, pe 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale. Şeful statului este susţinut de către PNL împreună cu care organizează deja acţiuni de precampanie în ţară.Potrivit Hotărârii de Guvern care stableşte calendarul alegerilor prezidenţiale din această toamnă, candidaturile pot fi depuse până cel mai târziu în 22 septembrie la ora 24.00.
Mai multe articole despre:
null