MENIU

Bărbatul rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj, recuperat. SALVATORII, ULUIŢI de starea acestuia

Bărbatul rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj, recuperat. SALVATORII, ULUIŢI de starea acestuia

Bărbatul care a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj, judeţul Timiş, şi că este rănit a fost găsit, marţi dimineaţă, el fiind băut şi nepărând a fi rănit, dar urmează să fie supus unui control medical şi audiat de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Banat", Sindia Vlaia, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost găsit de echipele care au reînceput, marţi dimineaţă, căutările.

"Bărbatul a fost găsit în pădure, este într-o stare bună şi este cooperant. Urmează să fie audiat de poliţişti. El nu părea să fie rănit, însă, cel mai probabil, va fi supus şi unui control medical", a declarat Sindia Vlaia.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a spus că bărbatul era băut.

"Bărbatul a fost dus la audieri. El a spus că l-a durut burta, nu putea să meargă, nu ştia unde se află şi de aceea a sunat la 112. Probabil că va fi supus şi unui control medical. Avea o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală", a spus Bocancea.

Peste o sută de persoane - pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari -, dar şi mai mulţi câini de urmă l-au căutat, luni, pe bărbat, după ce acesta a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj.

Purtătorul de cuvânt al ISU "Banat", Sindia Vlaia, spunea că bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori.

"Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure, unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a urcat într-un copac pentru că jos sunt mistreţi", afirma Sindia Vlaia.

Căutările bărbatului au fost întrerupte luni, în jurul orei 21.30, şi au fost reluate marţi, în jurul orei 7.30.