MENIU

”Bărbatul în alb”, șeful jandarmilor violenți din 10 august, reacție halucinantă în Piața Victoriei

<p>Bărbatul &icirc;n alb, coordonatorul jandarmilor din 10 august,&nbsp;colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv</p>
<p>Bărbatul &icirc;n alb, coordonatorul jandarmilor din 10 august,&nbsp;colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv</p>

Bărbatul în alb din Piața Victoriei, cel care a coordonat intervenția violentă a Jandarmeriei, este surprins într-o înregistrare video realizată vineri noaptea în timp ce îi spune unui protestatar că au fost omorâți jandarmi în piață și îl înjură. Protestatarul care a filmat momentul îl întrebase de ce intervin atât de agresiv jandarmii.

Un protestatar care filma intervenția brutală a jandarmilor îl întreabă pe cel care ar fi coordonat Jandarmeria de ce s-a recurs la intervenția în forță. Reacția bărbatului îmbrăcat în civil este de-a dreptul halucinantă.

Cel care ar fi coordonat Jandarmeria ar fi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie Vlad Ţepeş.

Potrivit unei fotografii publicate de Hotnews, acesta a fost în piață vineri seară, în civil, și a condus jandarmii în timpul intervenției brutale. De altfel, între bărbatul fotografiat în timpul protestelor şi colonelul Cătălin-Răzvan Paraschiv este o asemănare izbitoare. Contactat pentru lămuriri, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, a refuzat să comenteze și a invocat protecția datelor cu caracter personal.

Mai multe articole despre:
jandarmi video Cătălin-Răzvan Paraschiv