MENIU

Bărbatul din Vaslui a consumat alcool şi s-a urcat pe un stâlp de electricitate. Ce regret avea

Un bãrbat din Puscasi, judeţul Vaslui, s-a urcat pe un stâlp de electricitate si a amenintat cã se sinucide. Omul nu avea o pretentie anume, dar si-a manifestat nemultumirea fatã de viata grea pe care o ar, scrie monitoruldevaslui.ro

„La numãrul unic de urgentã 122 s-a primit o sesizare cu privire la faptul cã un bãrbat s-a urcat pe un transformator de curent electric. Politistii ajunsi la fata locului l-au identificat ca fiind un bãrbat de 47 de ani, din Puscasi, care nu era la prima faptã de acest gen.

În urma discutiilor avute cu acesta, a fost convins ca dupã scurt timp, aproximativ 20 de minute, sã coboare. Bãrbatul, care se afla sub influenta bãuturilor alcoolice, a fost preluat de un echipaj de Ambulantã si transportat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui.

Împotriva lui a fost luatã mãsura de sanctionare contraventionalã cu 200 lei, potrivit Legii 61/1991, privind tulburarea ordinii si linistii publice“, a precizat Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.