MENIU

Bărbatul din Galaţi care s-a filmat în timp ce-și bătea fără milă copiii a fost reţinut

Bărbatul din Galați care s-a filmat în timp ce își lovește fără milă copiii de doar doi și cinci ani a fost reținut. Omul i-a trimis înregistrarea soției, ca să o șantajeze să se întoarcă acasă. Pe fir a intrat însă Poliția, iar micuții au fost luați de lângă părintele violent. Vă avertizăm, imaginile și informațiile vă pot afecta emoțional. 

În imagini se vede că o fetiță de cinci ani și un băiat de doi sunt înspăimântați. Deși copiii plâng și țipă, bărbatul îi lovește secunde în șir. Gestul oribil a ajuns să fie demascat pentru că bărbatul i-a trimis filmulețul soției sale, plecată la muncă în Marea Britanie. Speriată, femeia a apelat la o rudă să cheme Poliția. 

Cei doi copii au fost supusi unui examen medico-legal în prezenta unui psiholog şi, din fericire, nu au avut nevoie de ajutor medical și sunt în siguranță acum. Tatăl era deja în evidența autorităților pentru Protecția Copiilor Galaţi.

Până la sosirea mamei, copiii vor sta cu o bunică. Tatăl violent a fost reținut, iar în cursul zilei de joi procurorii vor cere arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. 

sursă video: Realitatea TV

Mai multe articole despre:
Galaţi copii filmat bătuşi