MENIU

Bărbatul care conducea "barca morții" pe râul Mureș a fost reținut - detalii șocante despre ambarcațiune

Tragedie în Banat. 12 persoane, aflate în vacanță, s-au răsturnat cu barca în râul Mureș. Un copilaș de doar 3 ani a murit sub ochii mamei sale. În continuare sunt dați dispăruți alți doi copii și doi adulți în apele râului. Salvatorii i-au căutat toată noaptea, timp în care celelalte 7 victime au primit îngrijiri medicale. Din primele informații, barcagiul nu avea autorizație și ar fi consumat și băuturi alcoolice. Șocant este că nimeni din barcă nu purta vestă de salvare. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

Ies la iveală informații scandaloase despre accidentul de ieri de pe Mureș. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, barca era una din lemn, cu motor, neînregistrată.

În plus, ambarcațiunea era și supraîncărcată cu pasageri. 

Bărbatul intenționa să-i treacă pe cei 11 de pe un mal pe altul. 

Un copilaș de doar 3 ani a murit sub ochii mamei sale, după ce barca s-a răsturnat. În continuare sunt dați dispăruți alți doi copii și doi adulți în apele râului. Salvatorii i-au căutat toată noaptea, timp în care celelalte 7 victime au primit îngrijiri medicale.

Căutările au continuat toată noaptea cu zeci de pompieri, scafandri și polițiști din Arad și Timiș. La fața locului au intervenit peste 20 de cadre medicale. 

Cei 11 turiști au plecat cu barcagiul pe apele râului Mureș aproape de orele închiderii, iar apele erau crescute și curenții foarte puternici. Din primele informații, proprietarul bărcii nu avea autorizație și era băut. Mai mult, nicio persoană din barcă nu purta vesta de salvare. 

Mai multe articole despre:
barca barca mures barca scufundata