MENIU

Bărbatul care a înjunghiat un cuplu într-o scară de bloc din centrul Capitalei, GĂSIT de polițiști

Bărbatul care a înjunghiat un cuplu într-o scară de bloc din centrul Capitalei, GĂSIT de polițiști

Bărbatul care și-a atacat fosta concubină și pe actualul iubit al acesteia a fost gasit de polițiști. Individul fugise de la locul faptei după ce i-a înjunghiat pe cei doi, într-un bloc din centrul Capitalei.

Potrivit Realitatea PLUS, agresorul este fostul concubin al femeii atacate. Bărbatul ar fi fost prins în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 3 dimineața. Cel mai probabil, acesta va fi reținut și propus spre arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de tentativă de omor. 

Tragedia a avut loc marți, în jurul orei 15:00, în centrul Capitalei. Polițiștii au fost alertați printr-un apel la 112 și au ajuns imediat la fața locului. 

Femeia și bărbatul au fost injunghiati intr-un bloc de pe bd Kogalniceanu. Femeia a reusit sa iasa pana in fata magazinului de la parter pentru a cere ajutor.

Ea a fost înjunghiată în zona toracelui, în timp ce partenerul său de viață a primit o lovitură de cuțit în coapsă de la fostul concubin al femeii, care a fugit de la locul faptei. Când au ajuns echipajele de prim-ajutor, cei doi erau conștienți și cooperanți, potrivit unor surse. Au fost transportați la Spitalul Universitar din Capitală pentru îngrijiri medicale. 

Anchetatorii au ridicat probe timp de ore bune de la fața locului. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri și Parchetul Tribunalului București și se fac cercetări pentru infracțiunea de tentativă la omor. 

Mai multe articole despre:
injunghiere kogalniceanu atac kogalniceanu