MENIU

Bărbaţii care te duc la extaz rapid şi puternic. E demonstrat științific

Orgasmul este încă un subiect tabu pentru multe cupluri. Cu toate acestea, pentru a avea o relație sănătoasă intimă, trebuie că partidele de sex să cuprindă și un orgasm.    

Cercetătorii de la Universitatea Albany au intrebt mai multe femei heterosexuale despre relația pe care o au cu partenerii lor. Acestea au vorbit și despre abilitatea partenerilor de a le produce orgasm, iar răspunsul nu a fost unul surprinzător.

Potrivit studiului, femeile sunt mult mai predispuse să aibă un orgasm dacă partenerii lor sunt bogați, au încredere în ei și sunt atractivi.

De asemenea, intensitatea orgasmului este mai mare cu cât prtenerul arată mai bine. Femeile sunt încântate și dacă partenerul are niște brațe puternice.

„Orgasmele intense au fost legate de cât de atrase erau femeile de partenerii lor. Dar și de câte ori făceau sex pe săptămâna și de satisfacția sexuală resimțită". Este concluzia cercetătorilor.

Și dacă partenerii sunt amuzanți constituie un plus pentru că femeile să aibă climax. Acestea vor face mai des sex cu ei și vor avea orgasme mai frecvente. Simțul umorului partenerului este foarte important în pat și garantează o relație sexuală de succes.

 

Mai multe articole despre:
bărbaţi sex