MENIU

Bărbații care s-au bătut cu polițiștii la înmormântarea din Târgoviște, prinși în timp ce încercau să fugă din țară

Sursa foto: Poliția Română

Bărbații care s-au bătut cu polițiștii la înmormântarea din Târgoviște au fost prinși în timp ce încercau să fugă din țară. Cei trei au fost reținuți și duși la parchet pentru audieri. Vă reamintim că scandalul a avut loc luna trecută, la înmormântarea unei fete de 13 ani, ucisă pe trecerea de pietoni. 

Trei agresori, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, au fost prinși în Vama Nădlac în timp ce încercau să fugă din țară. Ei au fost reținuți și duși la audieri. Cei trei sunt sunt acuzaţi de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si linistii publice.

În total, 12 persoane vor fi puse sub acuzare în acest caz și, cel ma probabil, se vor lua măsuri de reținere în cazul lor.

Scandalul a avut loc în iulie, la înmormântarea unei copile de 13 ani care a fost ucisă pe trecere de un șofer vitezoman. Rudele îndoliate au vrut să treacă pe strada pe care locuiește tânărul vinovat, însă polițiștii le-au cerut să schimbe traseul. Acela a fost momentul in care familia a inceput bătaia cu forțele de ordine. Jandarmii și mascații au intervenit cu focuri de armă și spray lacrimogen.

În urma intervenției, mai mulți polițiști au ajuns la spital pentru îngriji medicale, iar doi dintre agenți s-au ales cu capul spart.

O anchetă a fost deschisă de Poliția Română pentru „gestionarea defectuoasă” a dispozitivului instituit la înmormântarea fetei de 13 ani.