MENIU

VIDEO/ Bărbați bătuți cu levierul la o terasă din județul Olt - scene de GROAZĂ. Agresorul, reținut

O bătaie sângeroasă a avut loc la terasa unui bar din județul Olt. Agresorul în vârstă de 44 de ani implicat în scandalul a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii spun că acesta, împreună cu alţi doi bărbaţi, au lovit cu obiecte contondente, cu pumnii şi picioarele, un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a suferit leziuni ce i-au pus în pericol viaţa, relatează realitateadeolt.net.

Din imaginile surprinse de camera de supraveghere a localului unde a avut loc incidentul se vede clar cum trei bărbaţi care stăteau de vorbă pe terasa sunt atacaţi de alţi doi indivizi înarmaţi cu răngi.

Imediat ce este atacat, un bărbat cade la pământ. Prietenul care încearcă să-l ajute este şi el lovit cu sălbăticie.

Din primele informații, se pare că ar fi fost vorba de o răzbunare pe baza unui conflict mai vechi, iar agresorul premeditase tot atacul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt, în cauză s-a întocmit un dosar penal.

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 03.01.2021, în jurul orei 21:00, inculpatul împreună cu alte 2 persoane, pe fondul unui conflict anterior, s-au deplasat la un bar din apropierea locuinţei, împrejurare în care au agresat-o pe victima R.S., (un bărbat în vârstă de 39 de ani din localitatea Scorniceşti jud.Olt),  cu obiecte contondente,  precum şi cu pumnii şi picioarele, lovind-o peste tot corpul dar, în special, în zona capului, lovituri în urma cărora victima a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii. Pentru încadrarea juridică în infracţiunea de tentativă la omor,  s-a avut în vedere zona vitală vizată de către inculpat, respectiv zona capului, obiectul vulnerant folosit, respectiv  rangă/levier metalic, precum şi concluziile preliminarii eliberate la data de 19.01.2021 de către SJML Olt din care rezultă că victima a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire repetată cu corpuri dure, cel puţin unul de formă alungită, care au necesitat pentru vindecare 60 – 70 zile de îngrijiri medicale, cu precizarea că leziunile traumatice suferite au pus în primejdie viaţa victimei”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Olt.

Aseară, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea, pentru 24 ore, faţă de agresor, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Brastavățu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

În cursul zilei de astăzi urmează ca procurorii să formuleze propunere de arestare preventivă pe numele bărbatului.

Mai multe articole despre:
barbati batuti cu levierul olt