MENIU

Bărbat din Capitală, tâlhărit de doi hoți deghizați în polițiști

Bărbat din Capitală, tâlhărit de doi hoți deghizați în polițiști

Hoți deghizați în politiști. Vorbim despre doi bărbați din Capitală care l-au târhărit pe proprietarul unui apartament, după ce au pretins că sunt oameni ai legii. Hoții au furat bunuri în valoare totală de 13 mii de lei. Aceștia au fost reținuți abia la două luni de la spargere, relatează Realitatea PLUS.

Imaginația hoților pare că nu are limite. Îmbrăcați în polițiști, doi bărbați au intrat într-un apartament din sectorul 2 al Capitalei.

"Persoana ar fi pătruns fără drept într-un apartament din sectorul 2. Totodată, o altă persoană ar fi pătruns concomitent în locuință coborând pe o frânghie fixată pe acoperișul blocului. Cele două persoane ar fi imobilizat un bărbat care locuia în respectivul apartament, după ce ar fi pretins ca sunt politiști", a afirmat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.

Hoții au furat bunuri în valoare de 13 mii de lei. Întâmplarea s-a petrecut pe 29 iunie. De atunci și până acum, autoritățile i-au căutat pe tâlhari. În urma unor percheziții, i-au găsit pe cei doi.

"Politiști ai Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară în București și Ilfov și au condus la audieri doi bărbați bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată", a mai spus Romanescu.

Hoții au fost reținuți pentru 24 de ore. De asemenea, a fost sesizată unitatea de parchet competentă în vederea propunerii de luare a măsurii arestului preventiv.

Mai multe articole despre:
hoti deghizati in politisti talharie