MENIU

Bărbat condamnat la închisoare pentru că a ucis un câine. Povestea TERIFIANTĂ din spatele gestului agresorului

Decizie instanță

Un bărbat din Galați a fost condamnat la un an de închisoare pentru uciderea unui câine de rasă. Înainte de incident, individul a încercat să-l atace pe stăpânul animalului cu un cuțit, însă a fost mușcat de patruped, relatează Realitatea PLUS.

Cumplita scenă a avut loc în Galați, în urmă cu doi ani, acolo unde un bărbat, în vârstă de 47 ani, a ucis un câine de rasă cu mai multe lovituri de cuțit. Proprietarul patrupedului a reclamat că fost atacat de agresor cu cuţitul, iar câinele a sărit să îl apere şi aastfel a ajuns să fie înjunghiat de mai multe ori.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere fără drept, dar cu intenţie, a unui animal. În urma anchetei efectuate, bărbatul a fost condamnat la un an de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi.

Sentinţa în acest dosar a fost pronunţată de Judecătoria Galaţi pe data de 26 martie și nu este definitivă, astfel că poate fi atacată cu recurs.

„Aceasta este hotărârea instanţei, momentan, după 2 ani şi 3 luni de judecată şi de anchete. S-a ajuns la concluzia că trebuie pedepsit cu închisoare cu executare. Instanţa i-a dat maximul de un an pentru cruzime şi tot ceea ce a făcut el. Animalul a fost omorât într-un stil mai rău ca la măcelărie”, a declarat proprietarul câinelui, potrivit G4Media.