MENIU

Bărbat bătut crunt de polițiștii din Piatra Neamț! A fost deschis DOSAR PENAL. Informații cu puternic impact emoțional

Bărbat bătut polițiști/ Captură video

Scene revoltătoare au avut loc la sediul Poliției Piatra Neamț. Poliția a deschis un dosar penal de purtare abuzivă după ce un bărbat de 37 de ani a ieșit plin de vânătăi din secție. Bărbatul acuză că a fost bătut de oamenii legii, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini cu acesta luat pe targă de medici. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional! 

Scandalul a pornit după ce bărbatul a refuzat să se legitimeze în trafic. Acesta are 37 de ani, este din Piatra Neamț și se afla într-un taxi când a injurat un echipaj de poliție. Agenții au oprit mașina, l-au imobilizat și l-au dus la secție. La ieșire din sediul poliției, bărbatul avea mai multe vânătăi și vorbea cu dificultate.

Soția acestuia lansează acuzații grave la adresa polițiștilor și a sunat la 112 pentru a depune plângere penală.

"În jurul orei 21:30, bărbatul în cauză ar fi apelat numărul unic de urgență 112, sesizând faptul că a fost agresat de către echipajul de poliție. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă", a afirmat Ciofu Ramona, purtător de cuvânt IPJ Neamț.

Bărbatul a fost și amendat cu 2.000 de lei. În dosarul penal este cuprinsă o anchetă internă ce vizează agenții de poliție care erau de serviciu în acel moment.

Soția bărbatului bătut este femeia care în noiembrie anul trecut a umilit polițiștii nemțeni după ce a evadat din arest.

Aceasta s-a ales cu un mandat european de aducere, fiind suspectă într-un dosar pentru mai multe furturi comise în Italia.