MENIU

Balerinul Serghei Polunin promovează România într-un videoclip pe Transalpina și lângă stejari seculari - FOTO&VIDEO

Balerinul Serghei Polunin, în România
Balerinul Serghei Polunin, în România
Balerinul Serghei Polunin, în România

Celebrul balerin ucrainean Serghei Polunin promovează România în ultimul său videoclip „The Road to Eternity”. Imaginile au strâns zeci de mii de vizualizări în câteva ore.

Artistul a realizat videoclipul pe celebrul drum Transalpina, dar a filmat și într-o pădure de stejari seculari din județul Vâlcea.

Balerinul a spus că filmările din România au fost o experiență unică și că a reușit să se conecteze la natură, potrivit postării de pe pagina sa de Facebook.

Serghei Polunin a vizitat România în luna iulie, când a fost invitat special la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

„A fost cu totul special să dansez în România, în mijlocul naturii. Pentru mine a fost o experienţă unică, deoarece am reuşit să mă conectez la nivel spiritual cu tot ce mă înconjura”, a declarat Serghei Polunin, potrivit unui comunicat de presă.

Videoclipul, pe muzica lui Miroslav Bako, a fost filmat pe Transalpina şi la marginea unei păduri de stejari seculari din judeţul Vâlcea.

Producţia este realizată de regizorul Bogdan Daragiu, cunoscut pentru colaborările cu artişti precum Inna, Delia, Antonia şi Carla’s Dreams.