MENIU

BACALAUREAT 2014. CANDIDAŢII care AU SURPRINS PE TOATĂ LUMEA. Sunt MODELE LA BAC 2014

<p>BACALAUREAT 2014</p>
BACALAUREAT 2014. Doi candidaţi susţin BAC-ul la 50 de ani

BACALAUREAT 2014. Examenul maturităţii poate fi dat la orice vârstă: o demonstrează doi candidaţi din Vrancea care au depăşit jumătate de secol de viaţă.

BACALAUREAT 2014. Candidaţii la examenul de bacaluareat au susţinut ieri al doilea examen scris: proba obligatorie a profilului. Printre candidaţii acestei sesiuni a examenului de bacalaureat se află şi caţiva trecuţi de 50 de ani, scrie ziaruldevrancea.ro.

BACALAUREAT 2014.  Unul dintre aceştia este Ion Ţîru care s-a înscris la Bacalaureat la varsta de 58 de ani, din ambiţie, după cum spune. Colegii săi de serviciu, de la firma de distribuţie la care lucrează, sunt absolvenţi de facultate, la fel ca şi copiii săi. A urmat cursurile Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea” la seral, iar ieri a susţinut proba la matematică.

BACALAUREAT 2014. "A fost o provocare şi nu este exclus să mă înscriu şi la o facultate dacă iau Bacalaureatul. Aproape că nu am lipsit deloc de la şcoală, am fost şi la cursurile de pregătire, iar la limba romană am fost cel mai bun din clasa mea", a spus Ion Ţîru.

BACALAUREAT 2014.  Proba următoare pe care o va susţine acesta, vineri, este la fizică. Coleg de liceu cu acesta este Adrian Mihai, de 55 de ani, care ştie sigur că va lua acest examen şi, mai mult decat atat, va intra la Teologie. Bărbatul s-a ambiţionat şi este sigur pe notele sale.

BACALAUREAT 2014.  "La romană iau peste 9, la matematică am socotit că nu am cum să primesc mai puţin de 8 iar la biologie sper să pic pe subiect. M-am pregătit pentru examen, iar colegii mei sunt martori că am fost al doilea din clasă, cu multe medii de 10", a precizat Adrian Mihai, aspirant la diploma de BACALAUREAT. Tată a 8 copii, acesta vrea să fi un exemplu copiilor săi care vor susţine anul viitor examenul maturităţii.