MENIU

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2019: Zona asta va dispărea de pe hartă!

Baba Vanga, previziuni cutremurătoare pentru 2019: Zona asta va dispărea de pe hartă!

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria care a prezis evenimente istorice a avut previziuni sumbre pentru 2019 în lume.

Femeia care a prezis atacul de la 11 septembrie din SUA sau Brexit-ul a descris cum va fi fiecare an în parte. Clarvăzătoarea celebră în toată lumea a murit la vârsta de 85 de ani, în 1996, dar iată ce a spus că ne va rezerva anul 2019.

Ea a văzut în anul pe care tocmai ne pregătim să îl începem colapsul economiei europene, pe Trump doborât de o cumplită și misterioasă boală care îl va lăsa fără auz, iar Putin va supraviețui unei tentative de asasinat, potrivit cotidianului britanic DailyMail.

Celebra Baba Vanga a mai prezis câteva lucruri care ne dau fiori reci, dacă ne gândim că s-ar putea adeveri. Ea a ”văzut” un cutremur devastator urmat de tsunami, care va mătura întinderi considerabile din Asia, iar Europa va trebui să țină piept unui dezastru economic.

Și pentru Trump 2019 se anunță devastator, Baba Vanga avertizând că președintele Americii se va confrunta cu o boală gravă, iar un membru din familia sa va avea un grav accident de mașină.

Baba Vanga a prezis că Europa va suferi de un colaps economic masiv, posibil atunci când Marea Britanie iese din Uniunea Europeană, pe 29 martie 219. Baba Vanga a fost recunoscută ca “Nostradamus al Balcanilor”.

Sursa: doctorulzilei.ro

Mai multe articole despre:
cutremur Indonezia previziuni baba vanga