MENIU

Baba Vanga, încă o profeție împlinită! S-a întâmplat exact cum a prezis clarvăzătoarea

Baba Vanga, previziune NEAGRĂ pentru 2017: Ceva îngrozitor se va întâmpla!

O nouă profeție rostită de Baba Vanga a ieșit la lumină. După ce a prezis tragedia de la 11 septembrie 2001 și că cel de-al 44-lea președinte american va fi de culoare, ea mai șochează încă o dată lumea.

Potrivit bugetul.ro, Vanga a ghicit că în 2016 va exista ”o invazie a extremiștilor musulmani” în Europa, prevăzând că ISIS va speria întreaga lume.

Nici în 2017 nu va exista liniște. Baba Vanga a spus că anul acesta va izbucni un război dinspre Est și, pe fondul încălzirii globale, vor muri mulți oameni.

Așa cum a scris și Nostradamus în catrenele sale, Baba Vanga a spus că anul 2017 va fi unul de cotitură, în care va izbucni un război dinspre Est.

"În 2017, va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Clima se va încălzi tot mai mult, se vor topi gheţurile şi va apărea seceta în tot mai multe locuri. Oamenii vor începe să epuizeze resursele şi se vor porni războaie. Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă", a prevăzut Baba Vanga.

Profeția înfricoșătoare este susținută și de catrenele lui Nostradamus. Profetul secolului XVI a prezis un „al treilea și ultimul" antihrist, mai hidos decât primii doi combinați, referindu-se la ISIS, de la care pornește Al Treilea Război Mondial ce va dura 27 de ani.

Mai multe articole despre:
profeţie baba vanga uiluitor