MENIU

Baba Vanga a prezis că 2019 va fi un "an de cotitură". Ce criză majoră așteaptă omenirea

<p>Baba Vanga, previziuni pentru 2019</p>

Baba Vanga, celebra prevăzătoare oarbă care a trăit în Bulgaria în secolul 20, a devenit cunoscută în toată lumea prin numărul mare de "predicții adeverite" de-a lungul timpului. De la distrugerea World Trade Centre din New York în 2001 până la desemnarea unui președinte de culoare în SUA, Baba Vanga este creditată cu o serie de profeții fără greș.

Chiar dacă nu a vorbit niciodată explicit despre anul 2019, astrologii și specialiștii în parapsihologie care i-au analizat profețiile au pus cap la cap mai multe elemente și au ajuns la o serie de predicții pentru anul viitor.

"Ordinea veche se va prăbuși și va fi înlocuită de alta", este una dintre spusele Babei Vanga care s-ar aplica la anul 2019, potrivit experților de la Free Daily Horoscopes. Se anunță o "criză majoră" în urma căreia mulți oameni își vor pierde economiile, locurile de muncă și vor rămâne pe drumuri.

Anul 2019 va fi anul unor "mari răsturnări", cred astrologii care au studiat textele profetesei din Bulgaria. Baba Vanga anunțase despre anul 2018 că balanța puterii pe plan mondial se va înclina, iar China va deveni principala putere a lumii, lucru confirmat aproape în totalitate.

Baba Vanga anunță mari cataclisme pentru 2019 și spune că "mulți oameni vor avea de suferit". Probleme pentru pământeni ar putea veni și "din cer" anul viitor - un asteroid uriaș ar putea cădea din spațiu, provocând pagube majore pe Terra.

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a avertizat că Europa va fi condusă de musulmani în anul 2040, însă economia continentului va fi înfloritoare sub dominaţia arabă.

Printre personalitățile care au avut încredere în profețiile Babei Vanga s-au numărat Mihail Gorbaciov și soții Ceaușescu. Prezicătoarea oarbă din Bulgaria a vorbit despre România și români, în termeni de lăudă.

"Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă", spunea Baba Vanga acum mai bine de 30 de ani.

Ce evenimente vor marca lumea în viitor, conform Babei Vanga:

2023 – Orbita Pământului se va schimbă ușor

2028 – Se va dezvoltă o nouă sursă de energie. Foametea nu va mai fi o problemă

2033 – Gheața de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creștere.

2046 – Clonarea va fi foarte accesibilă.

2076 – Lumea va fi condusă din nou de comuniști.

2084 – Va avea loc renașterea naturii.

2088 – O nouă boală cumplită va lovi planeta Pământ, iar aceasta va fi vindecată abia după 9 ani

2111 – Mulți oameni vor deveni roboți

2167 – O nouă religie mondială apare

2170 – Planeta este lovită de o mare secetă.

2288 – Se va reuși să se călătorească prin timp. Se vor stabili noi contacte cu extratereștrii.

2304 – Misterul de pe Luna a fost descoperit

2371 – O nouă secetă mare va afecta puternic planeta

2480 – Pământul va fi în întuneric

3005 – Va fi război pe Marte

3797 – Nu va mai există viață pe Terra. Însă oamenii vor reuși să locuiască pe alte planete din sistemul solar.

Mai multe articole despre:
baba vanga