MENIU

Avocatul lui Gică Popescu: Nu am discutat până acum dacă să facă sau nu cerere de graţiere

Avocatul lui Gică Popescu: Nu am discutat până acum dacă să facă sau nu cerere de graţiere

Avocatul lui Gică Popescu, Petruţ Ciobanu, a precizat, marţi, pentru MEDIAFAX, că până în prezent nu a discutat cu acesta dacă să facă sau nu cerere de graţiere, o asemenea decizie urmând să fie luată după redactarea şi primirea hotărârii judecătoreşti de condamnare.

"Niciodată n-am discutat cu el dacă să facă sau nu o cerere de graţiere", a spus Ciobanu, care s-a declarat surprins de relatările din presă referitoare la intenţia lui Gică Popescu de a renunţa la graţiere, având în vedere că nu s-a luat nicio decizie în acest sens.

Ciobanu a explicat că până acum a avut o discuţie profesională cu Gheorghe Popescu în ceea ce priveşte procedurile judiciare de urmat după condamnare, ajungând împreună cu acesta la concluzia că până la redactarea hotărârii judecătoreşti să nu efectueze nici un demers. "Ar fi prematur", a afirmat avocatul, arătând că după condamnare a convenit cu Gică Popescu să se prezinte la locul de detenţie, urmând ca orice altă decizie să fie luată de comun acord.

"Până acum nu am luat altă decizie", a ţinut să precizeze avocatul.

În 4 martie, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv la închisoare cu executare pe toţi cei opt oameni din fotbal judecaţi în dosarul transferurilor, fostul fotbalist Gheorghe Popescu, la acel moment candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, primind o condamnare de trei ani, o lună şi zece zile.

Mai multe articole despre:
graţiere avocat condamnare GICA POPESCU