MENIU

Avocatul familiei Melencu, acuzații grave în dosarul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu susține că Gheorghe Dincă a fost sunat pe mobilul său de mai multe ori, de bărbați, iar acesta nu a declarat acest fapt. Avocatul merge pe varianta că inculpatul nu a fost singur.

"Din discuții pare-se că acest inculpat nu a spus că a sunat de mai multe ori. Nu pot să vă dau date exacte. Din păcate, e o potrivire de nepotrivire. Adică, poziția pe care o are inculpatul se potrivește poziția pe care o au rudele Luizei și nu se potrivește cu idea că a fost singur.

Ambele telefoane sunt de la bărbați. Important este că una dintre personae, ori mama ori bunicul, au declarat cu certitudine că au fost mai multe persoane.

Eu am cerut să mi se răspundă cererilor, ei sunt obligați prin OUG să se pronunțe, am spus că mai aștept până mâine acele OUG. Momentan mergem așa.

Ei se joaca cu mine, se fac că nu înțeleg, ne jucăm de-a v-ați ascunselea!? Nu am nicio certitudine, eu trebuie să culeg informații, dar dânșii ar trebui să ne pună dosarul în față", a declarat Tonel Pop.

"Nu stiu ce strategie are DIICOT. Nu ne-au arătat rucsacul, era un cadou de la mama ei, mama ei știa exact, dar nu ni l-au arătat. În rucsac un se pune problema să fi avut altceva în afară de acel telefon. Aparatul urmează sa fie expertizat din alt punct de vedere. Am făcut cerere pentru a avea acces la dosar, noi n-am avut acces la dosar, doar ne-a fost prezentat verbal. Nu avem elemente și date, sunt oricum chestiuni de amănunt și nu pot sa împieteze cercetarea penală", a mai spus avocatul Tonel Pop.

Mai multe articole despre:
cazul Caracal tonel pop avocat luiza melencu