MENIU

Avocata lui Dragnea spune că sunt șanse de 100% să fie eliberat: „Poate astrele și bunul Dumnezeu coboară și luminează mințile tuturor”

Liviu Dragnea

Avocata Flavia Teodosiu a declarat, miercuri, după decizia Tribunalului București de a amâna pentru mâine decizia cu privire la eliberarea lui Liviu Dragnea, că fostul șef al PSD a participat la toate slujbele religioase și sunt șanse de 100% să fie eliberat, fiind îndeplinite toate criteriile prevăzute de lege.

„Am făcut o cerere de amânare în sensul amânării acestei cauze, întrucât dispoziția legală prevăzută de Art.74, alin. 5 din Codul de Procedură Penală spune că dacă se va admite acea cerere a noastră de strămutare această hotărâre va fi desființată conform legii. Eu am apreciat că este util și firesc, și normal, și legal ca această instanță să amâne judecarea contestației. Instanța nu a admis cererea noastră, ne-a dat cuvântul pe fond. Eu am făcut toate apărările și esențial de spus este că instanța fondului a pronunțat, din punctul nostru de vedere, o hotărâre complet nelegală și neîntemeiată, pornind în primul rând de la dispozițiile Dreptului național, cât și de la dispozițiile Dreptului european”, a spus Flavia Teodosiu, după proces.

Aceasta a spus că sunt șanse sută la sută ca Dragnea să fie eliberat mâine.

„În mod normal, după părerea mea, șansele sunt de 100%, având în vedere că sunt îndeplinite toate condițiile prevăzute de lege, atât de legea română, cât și de legea europeană.

A participat la toate programele educative la care a fost lăsat. I-au spus că unele sunt sub pregătirea dânsului și atunci nu l-au lăsat să participe. S-a susținut că nu a participat la toate programele religioase. Ba da. Lăsând la o parte că este un om credincios, credeți-mă, a participat la toate programele religioase. Legea spune să ai un comportament corect, nu să fii superman”, a spus avocata lui Dragnea.

Reporterii i-au amintit avocatei că mâine se împlinesc doi ani de când Liviu Dragnea a fost încarcerat: „Da? Nici nu m-am gândit. Doamne ajută, ce să zic. Poate astrele și bunul Dumnezeu coboară și luminează mințile tuturor”, a spus Flavia Teodosiu.

Liviu Dragnea află joi dacă o să fie eliberat. Tribunalul București a amânat pentru mâine decizia finală.

Zi decisivă pentru Liviu Dragnea joi! Fostul șef al PSD încearcă altă variantă pentru ELIBERARE - S-a plâns că a îndurat 9 luni de abuzuri

Mai multe articole despre:
flavia teodosiu liviu dragnea eliberare