MENIU

AUDIO Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, îi amenință pe jurnaliștii Realitatea Plus

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, i-a amenințat în direct pe jurnaliștii Realitatea Plus care au prezentat o scrisoare din rechizitoriul celui mai nou dosar în care este implicat fostul lider PSD. Documentul în cauză reprezintă o invitație adresată lui Donald Trump în 2017, când era președintele Statelor Unite, de a vizita România.

Avocata a mai afirmat că înainte ca documentul să fie prezentat la Realitatea Plus nici ea, nici clientul ei n-ar fi știut de existența lui.

"Mi se pare o bătaie de joc. În primul rând mi se pare o bătaie de joc pentru că presa are acest rechizitoiu, noi nu. Nici dl. Dragnea, nici avocații, nimeni.  În al doilea, rând, această scrisoare nu ne-a fost pusă la dispoziție de către Parchet, ceea ce este un lucru extrem de grav. În al treilea rând, nu este normal să se distrugă reputația unui om într-un asemena mod. Această scrisoare NU EXISTĂ, Liviu Dragnea, NU A SCRIS-O, iar  dacă dna. Ionela Arcanu are un fals, va suporta rigorile legii. (...)Faceți verificările surselor nu mai dați așa, oricum. Vă rog frumos să-mi puneti la dispoziție acest document, clar?! În numele si pentru Liviu Dragnea vă rog frumos, într un interval de o oră să-mi puneți la dispoziție acest document, altfel vă dau în judecată", a afirmat Flavia Teodosiu, în direct la Realitatea Plus.