MENIU

Avocata lui Dragnea deplânge situația în care se află încarcerat fostul șef al PSD: ”Este nevoit să stea închis 23 de ore din 24, fiind scos la aer o oră pe zi”

Avocata lui Liviu Dragnea -  Flavia Teodosiu deplânge situația în care se află fostul șef al PSD, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se agravează de la o zi la alta, susține avocata. Mai mult, lui Liviu Dragnea îi este interzis să muncească, să primească vizite sau să își cumpere bunuri. Restricțiile vin după ce baronul din PSD a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea PLUS. 

Apărătoarea lui Dragnea acuză abuzuri la adresa clientului său şi spune că starea de sănătate a fostului șef al PSD s-a agravat în închisoare, în ultimele trei luni.

”Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Afecțiunile clientului meu erau cunoscute publicului cu mult înainte de începerea executării pedepsei privative de libertate, fiind cunoscut că a fost luată în calcul o operație mai amplă. Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflată în zona cervicală și o parte în zona lombară.

După comunicarea online care a fost făcută publică, domnul Dragnea a făcut o ceree să meargă la Spitalul Foișor că avea dureri de spate. Acesta a menționat clar în cerere ca orice cost să fie suportat de dânsul. Cererea a fost aprobată, însă dl Dragnea nu a fost transportat la spital nici până astăzi. 

În 25 iunie, după această convorbire, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, situație care se menține și astăzi. După câteva zile i s-a comunicat că sa declanșat o anchetă pentru a se stabili dacă a încălcat regulamentul.

Dl Dragnea a fost sancționat disciplinar cu suspendarea de a primi și a cumăra bunuri pentru o lună. I s-a aplicat și o măsură administrativă, respectiv cea a retragerii de la muncă. Din punctul meu de vedere este o decizie ilegală. Vreau să menționez că la ora actuală sancțiunea a fost redusă. A fost admisă în parte, s-a redus la jumăatate însă penitenciarul a contestat această încheiere.

De două luuni și jumătate dl Dragnea este nevoit să stea închis 23 de ore din 24, fiind scos la aer o oră pe zi”, a declarat Flavia Teodosiu într-o conferință de presă.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea