MENIU

Avocata familiei Ghinescu rupe tăcerea la 16 ani de la dispariția Elodiei. Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare

Cristian Cioacă și Elodia

Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a comentat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, cazul Elodiei. La 16 ani de la dispariția femeii, Cristian Cioacă ar putea fi eliberat din închisoare.

„Judecătoria Pitești va decide, însă, așa cum într-o altă situație în care au fost contopite infracțiunea deosebit de gravă pe care a săvârșit-o, infracțiunea de omor, de profanare de morminte și infracțiunile informatice, Instanța din Pitești a înlăturat sporul aplicat și astăzi Cristian Cioacă a ajuns la pedeapsa de 15 ani și opt luni. Așteptările mele nu sunt așa cum eu mă gâneam. Ar trebui să execute întreaga pedeapsă aplicată, pentru că Instanța trebuie să aibă în vedere nu doar faptul că îndeplinește condițiile prin prisma faptului că a executat fracția. Trebuie să aibă în vedere realitatea faptelor pe care le-a comis, poziția precesuală pe care a avut-o, faptul că a încercat să șteargă urmele comiterii faptelor, nu simplul fapt că a avut un comportament normal în penitenciar și că a executat fracția.

Dumnealui nu a achitat daunele morale către mama Elodiei, către fiul său și către fratele Elodiei. Să nu uităm faptul că Elodia a avut sume de bani, a avut bunuri de valoare pe care dumnealui le-a vândut și le-a utilizat în propriul interes. Nu putem spune că dumnealui nu a a avut posibilitatea să achite aceste daune, prin urmare.

Sunt indignați pentru că pe Elodia nu o mai aduce nimeni în viață, dar dumnealui este la o vâsrtă tânără și își va putea continua viața în mod normal. Nu a avut bună purtare în penitenciar, a avut un comportament normal, civilizat. Nu putem spune că a avut un comportament care să conducă la decizia că ar trebui să i se admită o astfe de eliberare condiționată”, a precizat Avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Cristian Cioacă, condamnat pentru uciderea Elodiei Ghinescu, ar putea fi eliberat din pușcărie! Fostul polițist și-a ispășit trei sferturi din pedeapsă și ar putea beneficia de o reducere pentru bună purtare. Soarta sa stă în mâinile judecătorilor care vor decide dacă îl lasă în libertate. 

Mai multe articole despre:
elodia cristian cioaca Crina Radu crima