MENIU

Avion Turkish Airlines, alertă cu bombă, zbor deviat către Casablanca. Alerta, falsă UPDATE

Alertă cu bombă la bordul unui avion Turkish Airlines

Un avion al companiei aeriene Turkish Airlines, care zbura deasupra Marocului, a transmis, luni, un semnal de urgenta la bord. Potrivit primelor informaţii, cineva a facut o amenintare cu bomba. UPDATE: Alerta cu bombă s-a dovedit falsă.

UPDATE 19,16. Avionul Boeing-777 al companiei Turkish Airlines, care efectuează luni cursa Istanbul - Sao Paulo și a fost constrâns să aterizeze pe aeroportul din Casablanca după ce la bordul aparatului s-a găsit un bilet ce semnala prezența unei bombe, își va relua zborul după ce echipele de securitate marocane ce au inspectat aparatul nu au găsit niciun dispozitiv exploziv, relatează AFP citând un comunicat emis de operatorul aerian, scrie Agerpres. 

Aeronava a decolat de la Sao Paolo, Brazilia, si urma sa aterizeze in Turcia, la Istanbul, potrivit paginii de Twitter a site-ului AirLive, care monitorizeaza tarficul aerian international, informează Ziare.com.

UPDATE: Se pare ca aeronava a aterizat acum in siguranta pe Aeroportul din Casablanca.

Biroul de presa al Turkish Airlines a informat ca in toaleta avionului a fost gasit un biletel pe care era scris cuvantul "bomba".

O amenintare cu bomba a fost facuta si duminica, tot la bordul unei aeronave a companiei Turkish Airlines.

Mai multe articole despre:
avion turkish Airlines