MENIU

AVICII, ultima poză cu el în viaţă, cu o zi înainte de moarte. Asta poate dezlega misterul decesului

AVICII, unul dintre cei mai importanţi DJ ai momentului, a murit la doar 28 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare în Muscat, Oman, unde era, se pare, într-o vacanţă.

Chiar dacă familia a refuzat să ofere detalii despre circumstanţele decesului, presa internaţională a speculat că moartea suedezului ar fi survenit în urma problemelor cu alcoolul. AVICII suferise, în trecut, de pancreatită acută.

Pe cât de fulminantă a fost ascensiunea DJ-ului, pe atât de repede a şi "ars" cariera acestui producător muzical foarte talentat. Tim Bergling, alias AVICII, căzuse în patima alcoolului. Artistul a suferit în trecut de pancreatită acută. A şi fost internat de 2 ori în spital. Astfel, din cauza turneelor continue, a nopţilor pierdute, a petrecerilor şi a alcoolului, AVICII s-a retras din activitate în urmă cu 2 ani.

Citiţi şi:

AVICII a murit. Cauza morţii. Apropiaţii o ţin secret, dar presa internaţională a speculat-o

Jurnaliştii americani de la TMZ au intrat în posesia a ceea ce se crede că este ultima fotografie cu DJ AVICII în viaţă. Suedezul apare pe o barcă, în compania a doi bărbaţi, şi arată semnul victoriei. Un detaliu din poze i-a pus pe mulţi pe gânduri. Artistul avea un pahar în mână şi se speculează că băutura ar fi fost alcoolică. Lucru care ar confirma problemele cu alcoolul ale lui AVICII.

DJ-ul suedez Avicii i-a cucerit pe români cu muzica sa. În 2015, pe Cluj Arena, peste 60.000 de oameni au dansat pe ritmuri electronice la Festivalul Untold. Moartea sa, la doar 28 de ani, i-a îndurerat pe fani.

DJ Avicii. Mesajele ascunse din cântecele lui Avicii. Fanii, îngroziţi ce au descoperit abia acum!

Spectacolul, care a durat o oră şi jumătate, a fost însoţit de jocuri de lumini, fum şi focuri de artificii, iar Avicii a prezentat majoritatea pieselor sale, care au fost cântate şi de public.

 

Mai multe articole despre:
avicii Dj Avicii ultima poză