MENIU

Cod galben de ceață în Capitală și mai multe județe din țară! Traficul pe A1, A2 și A3, îngreunat

<p>Cod galben de ceață &icirc;n p&acirc;nă la ora 10:00</p>

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări nowcasting de ceață pentru Capitală și mai multe județe din țară. Drept urmare, pe A1, A2 și A3, dar și pe mai multe drumuri naționale, traficul s-a desfășurat îngreunat, în condiții de ceață.

UPDATE: ANM a emis atenționări nowcasting de ceață și pentru județele Brăila  și Vrancea. Codul galben este valabil pentru toate zonele până la ora 12.00.

"Pe autostrada A2, pe tronsonul Lehliu-Gară - Medgidia (km 65-193), vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri. La fel şi pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 31 (între kilometrii 43 şi 67 este de peste 150 de metri). Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti aerul este ceţos, dar vizibilitatea este bună (peste 150 de metri)", informează Centrul Infotrafic al Poliției Române. 

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie au emis atenționări nowcasting de ceață pentru București și județele Ilfov, Teleorman, Giurgiu și Ialomița. 

Potrivit meteorologilor, în cazul Bucureștiului și județelor Ilfov, Teleorman și Giurgiu atenționările nowcasting sunt valabile până la ora 12.00, iar pentru județul Ialomița, până la ora 10.00.

 

Mai multe articole despre:
capitală trafic ceaţă ANM