MENIU

Avertismentul unui miliardar american: ”Vine megacatastrofa!”

Investitorul american Warren Buffet avertizează cu privire la o apropiată ”megacatastrofă” care va lovi lumea în curând, scrie Futurism.com.

”O catastrofă majoră, incomparabilă cu uraganele Katrina sau Michael, va avea loc, poate mâine, poate peste câteva decenii”, avertizează investitorul Warren Buffet în mesajul său anual.

”Megacatastrofa ar putea veni dintr-o sursă obișnuită - cum ar fi un uragan sau un cutremur, sau ar putea fi o surpriză - un atac cibernetic cu efecte dezastruoase”, avertizează Buffet.

În vreme ce speculează pe tema apropiatei megacatastrofe, Buffet pare destul de convins că aceasta nu poate fi oprită, ba chiar că este inevitabilă.

Cum mesajul este adresat în primul rând piețelor financiare și în mod special investitorilor Berkshire Hathaway, Buffet avertizează că megacatastrofa va avea efecte dincolo de cele prevăzute de asiguratori.

”Când o astfel de catastrofă va lovi, vom avea partea noastră de pierderi, și vor fi mari. Spre deosebire de alți asiguratori însă, vom căuta să creștem începând chiar de a doua zi”, a promis Buffet.

Mai multe articole despre:
Warren Buffet