MENIU

Aventurile unei olandeze îndrăgostite de România: „București are un loc special în inima mea”

Claire și George

România continuă să atragă cu frumusețile ei tot mai mulți turiști. O vloggeriță olandeză se declară îndrăgostită de țara noastră. Claire vorbește limba română și a vizitat mai multe orașe de aici, iar de câțiva ani locuiește în Alba Iulia. Împreună cu soțul ei a bifat câteva obiective turistice și s-a arătat încântată de superbele zone ale României. 

Claire și soțul ei român s-au filmat prin toată România și au văzut cele mai importante obiective turistice. Dar aceștia s-au declarat cuceriți de București și de Cluj, pe care l-a comparat cu Viena.

„Îmi place foarte mult că sunt piste de bicicliști și pe partea cealaltă. Îmi place Cluj foarte mult. Bineînțeles, București are un loc special în inima mea, dar și Clujul e atât de frumos. Bucureștiul este pentru noi un oraș plin de amintiri. Și mie îmi place Viena, dar nu e aceeași atmosferă. Clujul e mai relaxat, atmosfera e diferită, Viena e prea turistică. Clujul îmi place, este un oraș pe care vreau să îl vizitez de mai multe ori, este foarte frumos”, spune Claire.

Cei doi s-au cunoscut în Olanda, unde au și locuit timp de 7 ani. Într-o vizită la București, la părinții soțului, Claire s-a îndrăgostit de România. Așa a hotărât să se mute la Sibiu, apoi după o vreme, au schimbat locuința cu una din Alba Iulia. 

Mai multe articole despre:
olandeza turism romania