MENIU

Avea un chip de păpuşă, însă e complet schimbată după ce a slăbit. Cum arată vedeta acum

A fost considerata cea mai sexy femeie din lume în anii 2009 şi 2010, iar trupul ei senzual si chipul de papuşă îi lasau pe domni fără cuvinte. Mai nou însă, acum, aceasta arată complet diferit.

Cheryl Fernandez-Versini este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase cântăreţe britanice. Câştigătoare a unui show de talente, vedetă s-a făcut remarcată mai ales datorită chipului exotic şi special, nu a vocii deosebite.

Din păcate pentru ea însă, pomeţii elegant sculptaţi, ochii strălucitori şi zâmbetul năucitor care îi îngenuncheau pe domni nu mai arată că altădată, după o slăbire exagerată care i-a îngrijorat pe fanii artistei.

Retrasă din lumina reflectoarelor timp de câteva luni, Cheryl Fernandez-Versini (fosta Cole) a trecut printr-o drama personală care a secătuit-o de puteri, aşa cum ea însăşi a dezvăluit pentru a pune punct speculaţiilor cum că ar fi anorexică: "Nimeni nu are nici cea mai mică idee prin ce am trecut: pierderea socrului meu şi tot ce a însemnat această. Nu vreau să mă justific în faţă nimănui, dar m-am săturat să văd cum oamenii consideră că e normal să fii răutăcios şi să razi de cineva din cauza felului în care arată", a scris artista, conform perfecte.md.

"Tot mai multe femei batjocoresc alte femei. Puţin mai mult respect, va rog. Poate există motive în spatele înfăţişării fiecăruia. Gândiţi-va de două ori înainte să spuneţi ceva meschin", a încheiat Cheryl, care a specificat că mănâncă normal şi că se străduieşte să revină la formele care au consacrat-o.

Mai multe articole despre:
vedeta Cheryl Cole slăbire dramatică