MENIU

Autoutilitară în flăcări pe Autostrada Soarelui. Se circulă cu dificultate

Un nou incident pe Autostrada Soarelui, duminică în jurul prânzului. Traficul a fost oprit pentru scurt timp, iar acum se desfășoară cu dificultate. 

UPDATE: „Traficul se desfăşoară cu dificultate pe Autostrada A2, Bucureşti-Constanţa din cauza unei autoutilitare care a luat foc la kilometrul 21. Precizăm că, pentru o perioadă destul de scurtă, aproximativ 20-30 de minute, circulaţia rutieră a fost oprită în totalitate pe Autostrada Soarelui pentru a se preîntâmpina producerea unui eveniment nedorit. La această oră valorile de trafic sunt crescute pe sensul de mers către Bucureşti motiv pentru care le recomandăm participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă. În zona incendiului se acţionează pentru stingerea vegetaţiei”, a declarat comisarul Cătălin Bocai de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, citat de News.ro.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei autoutilitare care a luat foc pe partea carosabilă, traficul rutier a fost oprit pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Precizăm că, incendiul a izbucnit la kilometrul 21, pe sensul către litoral.

Se estimează ca, în scurt timp, circulaţia rutieră va reveni la normal.

Mai multe articole despre:
incendiu Autostrada Soarelui