MENIU

Autostrada A2, blocată de dale ridicate din asfalt pe drumul spre mare

Autostrada A2 le dă din nou bătăi de cap şoferilor care pleacă spre mare, vineri dimineaţă. O bandă a sensului către litoral al Autostrăzii Soarelui a fost blocată din cauza unor lucrări la kilometrul 13.

UPDATE ora 11.00: A fost reluată circulația pe ambele benzi ale Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers București- Constanța! Echipele DRDP București au intervenit astăzi de urgență pe sensul de mers București - Constanța al Autostrăzii Soarelui, la km 14+300, pentru remedierea unei denivelări a structurii rutiere, informează CNAIR.

Ştirea iniţială:

Autostrada A2 este circulată vineri dimineaţă intens, în special pe sensul către litoral, mai ales că începe şi weekend-ul. În urmă cu o lună, în acelaşi loc au fost făcute lucrări, după ce un un rost de dilataţie a ridicat două dale. Poliţia informează că circulaţia rutieră este oprită până la orele 12:00 pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral.

Lucrările au loc la kilometrul 13, pe prima bandă. Traficul se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua. În urmă cu o lună, în 17 iunie, în acelaşi loc au fost făcute lucrări, după ce un rost de dilataţie a ridicat două dale.

Un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii”, anunţa atunci Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Mai multe articole despre:
autostrada A2 practic blocată