MENIU

Autorul crimei de la Grădina Botanică a mărturisit de ce a ucis-o pe copila de 14 ani - DETALII care pot afecta emoțional

Autorul crimei de la Grădina Botanică a mărturisit de ce a ucis-o pe copila de 14 ani

Autorul crimei de la Grădina Botanică a mărturisit de ce a ucis-o pe copila de 14 ani. Adolescentul în vârstă de 17 ani care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a povestit care a fost motivul atacului. Urmează informații care pot afecta emoțional.

Autorul crimei de la Grădina Botanică, pe numele său Alex, a mărturisit de ce a ucis-o pe copila de 14 ani.

Acesta a spus că nu îi cunoștea pe cei doi, însă, în momentul în care a trecut pe lângă ei, s-a uitat insistent la Melissa, copila de 14 ani. Tânărul care o însoțea, în vârstă de 19 ani, l-a întrebat de ce o privește așa, moment în care agresorul l-a înjurat, potrivit unor surse.

Prietenul fetei i-ar fi dat o palmă atacatorului, elev la Liceul Militar din Craiova. Autorul crimei s-a îndepărtat câțiva pași, și-a pus o mască, a scos o macetă din rucsac și s-a năpustit asupra tânărului. L-a înjunghiat de mai multe ori, în gât, abdomen și picior, potrivit unui post TV.

Reamintim că, marți, doi tineri au fost atacați cu un cuțit, în Grădina Botanică din Craiova, de un alt adolescent de 17 ani. Fata, în vârstă de 14 ani, a decedat din cauza rănilor, iar băiatul, în vârstă de 19 de ani, se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

O fată de 14 ani a murit după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova

Mai multe articole despre:
autor crima gradina botanica craiova