MENIU

Autorii crimei din Ghimpați, care a șocat o țară întreagă, condamnați la pedepse între 13 și 18 ani de ÎNCHISOARE

Autorii crimei din Ghimpați, condamnați

Criminalii tinerei ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, în județul Giurgiu, au fost condamnați la pedepse cuprinse între 13 și 18 ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă.

Un bărbat și două femei, surori, au fost găsiți vinovați de crima odioasă care a avut loc în octombrie 2020.

Judecătorii au condamnat-o pe Silvia Constantin, cunoscută drept Samira, la 18 ani și 20 de zile de închisoare cu executare. Sora ei și bărbatul care le-a ajutat au primit câte 14 ani şi 8 luni închisoare.

Fata ucisă a fost identificată la o săptămână de la descoperirea cadavrului. Ea lucra într-un salon de masaj, dispăruse de acasă de mai multe luni, iar copilul său rămăsese la socri. 

Femeia ucisă și incinerată pe câmp a fost descrisă de o cunoștință ocazională ca fiind o persoană la locul ei, respectuoasă și muncitoare. Elena, o femeie care a cunoscut-o și a ajutat-o pe tânără, în urmă cu 4 ani, a descris la Realitatea Plus ce fel de om era și cât de mult a suferit când a aflat ce sfârșit cumplit a avut.

„Era o fată liniștitiă, la locul ei. Era tot timpul  împreună cu baiețelul ei de 4 ani (evenimentul s-a petrecut în 2016 - N.R.) și era FOARTE AMĂRÂTĂ. Mi s-a făcut milă de ea și am decis să o ajut, și pe ea și pe băiețel. În ultimii 4 ani, am mai ținut legătura, am mai ajutat-o cu bani. M-am întâlnit ultima oară cu ea în octombrie 2019, era chiar fericită că-și găsise serviciu, era îmbrăcată frumos, aranjata. Despre copil mi-a spus că l-a lăsat cu socrii și cumnata. Despre soț mi-a spus că e mai tot timpul plecat, că lucrează afară, mai multe detalii nu mi-a dat. Mi-a spus și că nu era în relații foarte bune cu soacra, dar n-am cerut detalii," a afirmat la Realitatea Plus Elena, o cunoștină a tinerei ucise.

„Când i-am văzut la televizor poza nu mi-a venit să cred, țin minte că am și țipat. Era o fată așa de liniștită, nu deranja pe nimeni, dacă îi dădea cineva ceva, primea, dar nu cerea niciodată".

Mai multe articole despre:
crima ghimpati condamnati