MENIU

Autobuz implicat într-un accident rutier, în Brașov: 6 persoane au fost rănite. Trafic îngreunat pe DN1E

Accident Brasov/ Captură foto BizBrasov.ro

Un autobuz a fost implicat într-un accident rutier petrecut în această după-amiază, în municipiul Brașov. Șase persoane au fost rănite, patru dintre ele fiind dintre pasagerii autobuzului, iar două din mașina cu care s-a ciocnit autobuzul.

Accident rutier pe drumul Poienii, în apropiere de zona Belvedere, intre un autobuz RATBV si un autoturism, anunță ISU Braşov.

În urma accidentului au rezultat 6 victime usor ranite (4 in autobuz, 2 în autoturism). La fata locului s-au deplasat 3 echipaje SMURD, o autospeciala cu apa si spuma, un echipaj pentru descarcerare.

Informația a fost confirmată și de Polițai Română.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1E, între municipiul Brașov și stațiunea Poiana Brașov (zona Belvedere), județul Brașov,  un autoturism a colizionat un autobuz de călători, ce efectua cursa regulată pe ruta Brașov-Poiana Brașov. Potrivit primelor date, trei persoane au suferit leziuni, fiind conștiente și evaluate medical la fața locului. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir", informează Poliția Română.

Potrivit sursei citate, se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Mai multe articole despre:
autobuz accident rutier brasov raniti