MENIU

AUR vor vota moţiunea simplă pe Sănătate iniţiată de PSD | George Simion: „Când se urcă scroafa în pom, cine tace nu e om”

George Simion

Liderul grupului parlamentar al AUR de la Camera Deputaţilor, George Simion, a declarat că deputaţii AUR vor vota moţiunea simplă pe Sănătate iniţiată de PSD şi vor vota orice moţiune împotriva ministrului Vlad Voiculescu.

„Când se urcă scroafa în pom, cine tace nu e om. Asta se întâmplă în zilele noastre, pentru că deja au trecut două săptămâni, avem 21 de morţi şi nu am văzut măsurile, domnule ministru. Ne-aţi promis că veţi lua nişte măsuri cu privire la spitalele din România, unde se plimbă, din păcate, mortul de la unul la altul şi ţara este îngropată. Din păcate, una vorbim şi alta fumăm.

Domnule ministru, am văzut că a venit tăticul Cioloş să vă ia apărarea. Din păcate, spitalele în România plimbate de la un ministru la altul sunt instituţii de omorât români şi, din păcate, varianta de buget pe care am citit-o vorbea despre demersuri pentru adoptarea legii vaccinării care va cuprinde obligativitatea vaccinării populaţiei. Parcă nu era obligatorie", a spus George Simion, în cadrul dezbaterilor la moţiunea simplă pe Sănătate din plenul Camerei Deputaţilor.

Mai multe articole despre:
george simion