MENIU

Audieri în cazul afaceristului mort pe câmp. Apar noi detalii șocante – SURSE

Sursa foto: Arhivă

Apar noi detalii despre afaceristul găsit mort pe câmp, lângă Capitală. Potrivit surselor Realitatea PLUS, anchetatorii au inceput deja audierile. Cel mai probabil, apropiatii lui Silviu Măndescu, nepotul fostului edil Neculai Onțanu, au ajuns in fata anchetatorilor. Afaceristul le-ar fi spus că avea planuri noi de investiții și de călătorie. Fostul viceprimar din Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, a stat de vorbă cu el în urmă cu câteva săptămâni. Măndescu avea mai multe afaceri împreună cu soția și, deși nu a arătat, în ultima perioadă, starea sa de sănătate s-ar fi deteriorat pe fondul unor probleme financiare.

„L-am văzut de câteva ori în viața mea, ultima oară acum câteva săptămâni. Nu mi s-a părut sub nicio formă că era supărat sau că se plângea de ceva. Ba mai mult, mi-a povestit despre planuri de viitor, despre faptul că voia să dezvolte un cartier de case. Lucruri care te fac să te gândești că nu avea probleme.

Sub nicio formă (nu era depresiv – n.r), chiar îmi povestea că ține un regim alimentar de slăbire, că mănâncă anumite lucruri pentru a slăbi. Poate că nu era supraponderal, nu era nevoie neapărat să țină un regim alimentar. Spunea că nu bea alcool. Când ții regim alimentar, nu cred că te gândești la sinucidere. Pare că ești fix în direcția opusă: vrei să fii sănătos.

Am mai vorbit cu ceva amici comuni. Nimeni nu crede în ipoteza sinuciderii, nici eu. Mi se pare ciudată chiar și așa-zisă sinucidere în tr-o mașină. Este foarte greu să te spânzuri într-o mașină. Trebuie un loc cu înălțime: un balcon, dar într-o mașină pare complicat”, a precizat Dan Cristian Popescu, deputat PSD.