MENIU

Au sunat o bătrână pentru a-i lua banii prin metoda "Accidentul". Ce a urmat i-a șocat pe escroci

Ghinion pentru escroci

O batrana din Braila nu s-a lasat pacalita de mai multe persoane care au incercat s-o stoarca de bani prin metoda “Accidentul”, scrie Infobraila.ro

Incidentul s-a petrecut in aceasta saptamana, in noaptea de 4 spre 5 iulie. Aceasta a fost sunata de o persoana care s-a recomandat a fi nora sa, si i-a spus ca a accidentat grav o persoana pe trecerea de pietoni, rugand-o insistent sa o ajute cu bani pentru a se impaca cu victima si a scapa de raspundere.

Pentru ca batrana nu s-a lasat prea usor convinsa de lacrimile pretinsei nurori, aceasta i-a dat la telefon o alta persoana, care i-a zis ca este procuror si ca, pentru a–si ajuta ruda, este necesar sa-i dea 20.000 lei, ca sa plateasca spitalizarea victimei si sa se impace cu aceasta. Cum batrana a sustinut ca nu are banii ceruti, asa-zisul procuror a diminuat treptat suma solicitata, aratandu-se dispus sa accepte chiar si bijuterii. Deoarece nici acest lucru nu a convins-o pe femeie care, din modul in care a decurs discutia telefonica, si-a dat seama ca se incearca pacalirea ei, a intrerupt convorbirea, iar a doua zi a depus plangere la politie.

Mai multe articole despre:
Brăila escrocherie accidentul