MENIU

Au slăbit 170 de kilograme și s-au schimbat complet! Află secretul lor!

Au slăbit 170 de kilograme și s-au schimbat complet! Află secretul lor!

Când mai savurezi un burger, dar ai pretenția să slăbești, gândește-te că un cuplu din America s-a ambiționat atât de tare, încât fiecare a slăbit câte 170 de kilograme! Află povestea lor!

Lexi și Danny Reed au fost, în multe privințe, un cuplu de americani autentic. Cei doi s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și, ca orice cuplu, au început să își facă planuri de viitor. Faptul că ambii au fost supraponderali nu este neapărat surprinzător, deoarece o treime din americani sunt obezi, potrivit unui sondaj publicat de CDC.

Totuși, ceea ce au făcut în continuare Lexi și Danny a fost într-adevăr surprinzător. În doar doi ani, tinerii au scăpat de kilograme importante și s-au transformat complet.

Lexi a povestit despre experiența cuplului pe Instagram și, fără îndoială, a devenit o sursă de inspirație pentru cei peste o jumătate de milion de admiratori.

Potrivit lui Danny, el și Lexi mâncau foarte dezorganizat. Ajungeau la un total de aproximativ 4.000-6.000 de calorii pe zi, ceea ce este foarte mult. "Am mâncat numai prăjit, uram mâncarea gătită, mâncam mese făcute la cuptorul cu microunde", a explicat Lexi.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
slăbit rapid cum slăbesc