MENIU

Au intrat în biroul primarului, dar au ÎNGHEŢAT când au descoperit ce ascundea în baie: E diabolic!

Un primar dintr-un orăşel canadian aflat la câţiva kilometri de Toronto e investigat, după ce o investigaţie a descoperit în biroul său un perete întreg plin cu fotografii cu sute de persoane, majoritatea lor fiind adversari politici sau simpli angajaţi ai statului.

Justin Altman, primar în oraşul Whitchurch-Stouffville, a făcut senzaţie în presa canadiană atunci când a invitat întregul oraş la căsătoria sa care a avut timp la scurt timp după alegerea sa în funcţie.

După ce au început să circule zvonuri şi a fost deschisă o investigaţie, în baia aflată în biroul lui Altman a fost găsit un perete plin cu câteva sute de fotografii, în marea majoritate ale actorilor politici din zonă, dar şi ale angajaţilor din primărie şi ale consilierilor locali. Chestionat, Altman a susţinut că ideea de a face un perete cu fotografii ale chipurilor oamenilor nu e una diabolică, aşa cum a fost acuzat, ci a venit după ce a fost pornită o campanie împotriva lui. Aşa că primarul canadian s-a gândit să îşi facă propria investigaţie, aşa că a pus chipurile celor câteva sute de suspecţi pe peretele băii, scrie CBC.ca.

De la instalarea în funcţie a lui Altman a avut loc un veritabil exod al angajaţilor primăriei.

Mai multe articole despre:
0 primar Canada justin altman perete fotografii