MENIU

Au fost inventate lentilele perfecte. "Vderea se îmbunătățește dincolo de perfecțiune"

<p>Au fost inventate lentilele perfecte. Vderea se &icirc;mbunătățește dincolo de perfecțiune</p>

După 8 ani de muncă şi o investiţie de 3 milioane de dolari, un optician din British Columbia susține că a inventat lentilele revoluționare: lentilele bionice, care o dată montate îmbunătăţesc vedere dincolo de perfecţiune.

Datorită lentilelor bionice vederea se îmbunătățește dincolo de perfecțiune. Acestea nu necesită montare în fiecare zi și nici rame de ochelari. 


Dr. Garth Webb fondatorul și CEO al Ocumetics Technology Corp, a inventat, împreună cu echipa sa de cercetători creat lentilele perfecte care poartă numele "Ocumetics Bionic Lens”, scrie bzi.ro.

Webb a declarat pentru BBC că "vederea perfectă trebuie să fie un drept al omului".

Site-ul Ocumetrics se spune procedura de implantare a lentilelor bionice durează 8 minute, nu necesită anestezie, nici spitalizare și nu doare deloc.

Lentilele bionice sunt înfășurate precum niște mici clătite și se întroduc în globul ocular printr-o injecție cu soluție salină, după care în următoarele 10 secunde lentile se desfac singure, iar vederea este corectată imediat.

Lentila bionică a lui Webb îmbunătățește vederea cu de trei ori mai mult decât cea percevtă.

Încă este neclar cum funcţionează efectiv această lentilă dar invetatorul lor spune că este 100% sigură și nu generează nicio schimbare biofizică a ochiului.

Webb va experimenta întâi lentilele pe animale, apoi pe oameni orbi. Lentilele ar putea ajunge pe piață în anul 2017.

Mai multe articole despre:
vedere inventator lentile bionice