MENIU

Au făcut sex zi de zi în luna martie. Ce s-a întâmplat la ultima partidă e IREAL!

Au făcut sex zi de zi în luna martie. Ce s-a întâmplat la ultima partidă e IREAL!

Primăvara este cea mai bună perioadă în care poţi face sex, spun specialiştii. Trebuie să profiţi din plin de vremea călduţă şi să faci cât mai mult sex. Iată care sunt cele mai bune motive pentru care trebuie să ai parte de acţiune în această perioada.

1. Arăţi din ce în ce mai sexy - vremea caldă te face să renunţi la din ce în ce mai multe haine. În plus, aceste temperaturi fac minuni pentru părul şi pielea ta.

2. Sexul cu fereastra deschisă este şi mai fierbinte - te vei bucura din plin de aerul curat, însă nu uita să tragi jaluzelele.

3. Este la fel senzual ca vara, doar că nu transpiri - scapi de toată căldura pe care trebuie să o suporţi pe timpul verii.

4. Ploile de primăvară sunt cele mai frumoase - nu te feri de ele! Ia-ţi iubitul de mâna şi sărută-l.

5. Este sezonul alergiilor - şi pentru că trebuie să stai toată ziua în pat, îţi poţi chema iubitul la tine

6. Poţi face mai multe lucruri în timpul preludiului - doar nu aveai de gând să foloseşti cuburile de gheaţă în Decembrie, nu-i aşa?

7. Ai mai multă încredere în tine - poate tocmai ai scăpat de kilogramele acumulate în timpul iernii sau poate pielea ta devine din ce în ce mai catifelată.

8. Te trezeşti mai devreme - pentru că soarele răsare mai devreme, ai mai mult timp pentru a te bucura de dimineaţă alături de partenerul tău.

9. Poţi purta fuste scurte - nu-i aşa că te simţi mai sexy aşa decât într-un pulover larg şi o pereche de pantaloni groşi?

10. Ai renunţat la pijamalele groase - acum ai unele subţiri, care îţi vor excita cu siguranţă iubitul.

11. Sexul primăvară este o acţiune naturală, dictată de ceasul nostru intern, scrie kfetele.ro.

Mai multe articole despre:
sex partidă de sex sex zilnic