MENIU

Au dat peste un BMW ars în totalitate. Nimeni lângă el. Apoi au aflat și cauza: halucinant!

Un autoturism marca BMW a ars în totalitate, duminică dimineață, pe Valea Cladovei, la aproximativ un kilometru de DN7. Polițiștii au aflat ceva mai târziu și cauza, scrie Aradon.ro. 

Un autoturism marca BMW a ars în totalitate, duminică dimineață, pe Valea Cladovei, la aproximativ un kilometru de DN7. Alarma s-a dat la ora 8.45 şi anunţa că maşina a fost cuprinsă de flăcări. „S-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi patru subofiţeri, dar când a ajuns la Cladova, ardea generalizat toată maşina” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Din fericire, nu au fost victime. Inițial, se credea că maşina s-ar fi defectat după ce şoferul a părăsit drumul principal. Pasagerii din autoturism au ieşit rapid din maşină, înainte de a fi puşi în pericol. 

Dacă la început lucrurile păreau destul de simple, pe măsură ce anchetarea cazului s-a aprofundat, au ieşit la iveală detalii care schimbă datele problemei. Incendiul care a cuprins autoturismul a fost, de fapt, urmarea unui accident rutier. Iar cele patru persoane care se aflau în BMW, inclusiv şoferul, se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În fapt, cei patru se întorceau de la un chef din Cladova, unde l-au sărbătorit chiar pe conducătorul auto care, duminică, a împlinit 30 de ani. Şi se pregăteau să continue petrecerea într-o altă locaţie.

În urma deplasării la faţa locului a unui echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Orăşeneşti Lipova, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aer expirat. Conform procedurilor în vigoare, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice. Pe numele său, pentru evenimentul pe care l-a provocat, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenţa alcoolului” – a declarat pentru Jurnal arădean/ Aradon, Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Mai multe articole despre:
Arad BMW